'Ik kijk naar Ajax, Feyenoord en FC Utrecht, maar Ajax valt me niet mee'
Oud-speler en -trainer leeft toe naar duel in Domstad

'Ik kijk naar Ajax, Feyenoord en FC Utrecht, maar Ajax valt me niet mee'

02-04-2015 11:20

Gerard van der Lem, oud-speler van zowel FC Utrecht als Ajax, kijkt uit naar het duel van zondag in de Galgenwaard. De Domstedelingen zijn zeker niet kansloos, denkt Van der Lem.

Van der Lem woont inmiddels in Spanje, maar volgt de Eredivisie nog op de voet. "Ik kijk alles. Zaterdagavond, dan zit ik lekker te zappen. FOX Sports. Zondag ook", vertelt Van der Lem op de website van FC Utrecht. "Met name naar de wedstrijden van Ajax, Feyenoord en FC Utrecht kijk ik graag. Al valt Ajax me dit seizoen niet altijd mee. Ik geloof dat ze meer punten hebben nu dan vorig jaar rond deze tijd, maar het voetbal is wat minder prettig om naar te kijken."

Wedden

Meer odds

"FC Utrecht blijf ik een geweldige club vinden", vervolgt Van der Lem, die komend weekend in Nederland is en het duel in het stadion bekijkt. "Ik heb er vier jaar met heel veel plezier voor gespeeld. We hadden geen topploeg destijds, maar waren voor iedereen een lastige tegenstander. Of dit FC Utrecht kan winnen van Ajax? Dat kan zeker. Maar als ik een voorspelling moet doen, dan ga ik voor 2-2."