'Depay moet even voorrang verlenen aan Braziliaan bij Manchester United'
Van Gaal wil naar verluidt spijkers met koppen slaan

'Depay moet even voorrang verlenen aan Braziliaan bij Manchester United'

02-04-2015 20:36
5

Manchester United en Memphis Depay worden al wekenlang in één adem genoemd, maar de eerste zomertransfer lijkt uit Brazilië te komen. Roberto Firmino is naar verluidt op weg naar Old Trafford.

Manchester United volgt de verrichtingen van Firmino bij 1899 Hoffenheim op de voet en de scouts keren week in week uit met positieve rapporten terug naar Engeland. Dat heeft Louis van Gaal en technisch manager Ed Woodward doen besluiten om de interesse in de 23-jarige Braziliaan te concretiseren, wordt donderdag gemeld in Engeland en Italië.

Wedden

Meer odds

Een bod van ruim 25 miljoen euro zou inmiddels geaccepteerd zijn door Hoffenheim, waardoor alleen Firmino zelf nog roet in het eten kan gooien. In de komende dagen praat het management van de aanvallende middenvelder met Manchester United.

Firmino maakt dit seizoen grote indruk in Duitsland en scoorde tot op heden zes keer in 26 competitiewedstrijden. Hij zette zichzelf afgelopen weekend bovendien vol in de spotlights met de enige en dus winnende treffer in de interland van Brazilië tegen Chili. Dat deed de international met een 'no-look' goal.