'Feyenoord twijfelt over Kazim en wacht op update van drie andere spitsen'
Veel twijfelgevallen in De Kuip

'Feyenoord twijfelt over Kazim en wacht op update van drie andere spitsen'

02-04-2015 21:42
7

Bij Feyenoord twijfelt niemand meer aan de terugkeer van Dirk Kuyt in De Kuip, maar rond de huidige spitsen in Rotterdam is er veel minder duidelijkheid. Anass Achahbar en Colin Kazim-Richards vormen een vraagteken voor volgend seizoen.

Achahbar krijgt op korte termijn een aanbieding en is geneigd die te ondertekenen als Feyenoord hem een duidelijk sportief plan kan schetsen, schrijft het Algemeen Dagblad donderdagavond. De 21-jarige spits brak voor de interlandperiode definitief door, met een glansrol in de Eredivisie-topper tegen PSV (2-1 zege).

Wedden

Meer odds

Kazim-Richards is een twijfelgeval in De Kuip. Feyenoord, dat de spits huurt van Bursaspor, heeft tot 1 mei de tijd om de optie tot koop te lichten. Kazim-Richards wil niet terug naar Turkije en smeekt om een langer verblijf bij zijn huidige club. Het AD meldt dat de Feyenoord-top nog geen besluit heeft genomen, maar dat er alle tijd is om te bekijken of hij daadwerkelijk in de Kuip blijft, of dat hij in de zomer alsnog aan een andere club zal worden verkocht.

John Guidetti staat volgens de krant nog altijd nadrukkelijk in de belangstelling van de Rotterdamse club. De Zweedse lieveling van het Legioen speelt op huurbasis bij Celtic en kan transfervrij weg bij Manchester City. Het is wachten op nieuwe ontwikkelingen.