Feyenoord-huurling gewenste versterking: Hopen dat we er gelijk uit komen
"De optie die wij hebben liggen is vrij hoog"

Feyenoord-huurling gewenste versterking: "Hopen dat we er gelijk uit komen"

04-04-2015 21:04

Willem II wil graag door met Ben Sahar en Kostas Lamprou, maar trainer Jurgen Streppel weet dat het geen gemakkelijk verhaal wordt om in ieder geval Sahar te behouden voor de Tilburgers.

Vorige week maakte Streppel de tocht naar Israël om Sahar te bekijken. "Het was lekker warm, we zijn daar voor twintig minuten speeltijd van Sahar naartoe geweest. Maar goed, ik was er even tussenuit, samen met mijn vrouw. Een prima trip", glimlachte de coach in gesprek met FOX Sports.

Het contract van Sahar, die een optie heeft bij Willem II, is formeel opgezegd. "We zijn transparant en open naar de spelers toe. Ben weet precies hoe het zit. De optie die wij hebben liggen is vrij hoog. Dan geef je in één keer heel veel geld uit. Hij komt ook van Hertha BSC, een andere orde van grootte. Daar is het anders dan in Nederland, dus het gaat lastig worden hem te behouden voor Willem II."

Feyenoord-huurling Lamprou keept dit seizoen prima voor Willem II en is na dit jaar transfervrij. Willem II hoopt toe te happen. "Kostas wil graag blijven en wij willen graag verder met hem. Volgende week zitten we met elkaar. Laten we hopen dat we er dan gelijk uit komen", besluit Streppel.