PSV ontvangt geweldige open sollicitatie: Ooit hoop ik terug te keren, wie weet
"Het voelde als een familie daar, ik mis iedereen heel erg"

PSV ontvangt geweldige open sollicitatie: "Ooit hoop ik terug te keren, wie weet"

09-04-2015 09:55
16

Alex Rodrigo Dias da Costa bewaart nog altijd geweldige herinneringen aan zijn tijd bij PSV. De verdediger van AC Milan lijkt zelfs open te staan voor een terugkeer in Eindhoven, blijkt uit een interview met PSV TV.

De 32-jarige Alex denkt nog regelmatig aan PSV. "Het was een fantastische tijd, met grote spelers en prachtige mensen die daar werkten", blikt hij terug op zijn drie jaar in Nederland. Hij werd driemaal op rij kampioen en bereikte zelfs de halve finales van de Champions League.

Nu speelt de Braziliaan in Milaan, waar hij de laatste weken niet erg veel speeltijd krijgt. "Daar ben ik niet blij mee. Ik heb veel blessures gehad, dat is lastig geweest. Nu hoop ik weer te gaan spelen." Gezien zijn reserverol lonkt een vertrek en een terugkeer naar PSV lijkt in dat geval een serieuze optie.

"Het voelde als een familie daar, ik mis iedereen heel erg. Al die mensen waren heel belangrijk voor me en dat heeft er mede voor gezorgd dat ik hier nu zit. Dat is onbetaalbaar voor me", aldus De Tank, die de deur voor een rentree wijd open zet. "Ooit hoop ik terug te keren naar Nederland. Misschien wel om te spelen. Wie weet."