'Feyenoord doet Mulder verlaagde aanbieding, Hahn keert voorlopig niet terug'
Graafland vertrekt, Miazek wordt derde doelman

'Feyenoord doet Mulder verlaagde aanbieding, Hahn keert voorlopig niet terug'

15-04-2015 08:54
8

Warner Hahn maakte afgelopen weekend indruk tijdens de verloren wedstrijd tegen PSV, Feyenoord denkt er echter nog niet aan om hem een eerlijke kans te geven. De clubleiding wil de verhuurde goalie verder laten ontwikkelen in Zwolle. Mede daardoor kan Erwin Mulder langer in Rotterdam blijven, hij zal dan echter wel in moeten leveren.

Mulder begon het seizoen als eerste doelman bij Feyenoord, de komst van Kenneth Vermeer stuurde hem echter naar het tweede plan. Mulder is in het bezit van een aflopend contract. Ondanks de reserverol voor de voormalig eerste keus kan Mulder een nieuw contract ondertekenen, meldt het Algemeen Dagblad. Hij moet dan wel genoegen nemen met een sterk verlaagde aanbieding.

De 22-jarige Hahn werd afgelopen zomer overgenomen van FC Dordrecht, hij werd vervolgens direct verhuurd aan PEC Zwolle. Bij die club is hij eerste keus. De clubleiding van Feyenoord wil Hahn, die in Rotterdam een contract heeft tot medio 2017, nog een jaar in Zwolle stallen. Men hoopt dat hij zich daar met veel speeltijd nog verder kan ontwikkelen.

Ronald Graafland is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Feyenoord. De club heeft voor de derde doelman ontslag aangevraagd. De Pool Kamil Miazek wordt komend seizoen derde doelman. De achttienjarige goalie tekende eerder deze week een contract tot de zomer van 2017.