Kazim-Richards heeft vrede met keuze Feyenoord: 'I'm Feyenoord till I die'
Aanvaller wil graag blijven

Kazim-Richards heeft vrede met keuze Feyenoord: 'I'm Feyenoord till I die'

17-04-2015 00:00
10

Voor Colin Kazim-Richards is er nog veel onduidelijk. De door Feyenoord gehuurde spits hoorde al over de transferplannen van zijn huidige club, die Dirk Kuyt als aanwinst wist te strikken. De Rotterdammers kunnen Kazim transfervrij overnemen van Bursaspor, maar of dat ook gebeurt, is niet duidelijk.

Het is hem om het even; of Feyenoord hem wel haalt en een contract geeft of niet, hij blijft altijd voor de club. Kazim is zelfs van Feyenoord gaan houden. "Ja zeker. Wat de toekomst me ook mag brengen, of ik wel of geen nieuw contract krijg, om wat voor reden dan ook. Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart. Waar ik ook ga. I'm Feyenoord till I die. Het is ook echt zo."

"Spelers die zijn vertrokken, missen dingen van Feyenoord. Daarom komt Kuiyt ook terug. Hij had vast andere opties. Het rustiger aan kunnen doen, in Dubai  of de Verenigde Staten. Maar hij is door en door Feyenoorder", vervolgt Kazim tegenover Feyenoord TV. De hoofdrolspeler is niet alleen vol lof over Feyenoord in het algemeen, maar ook over zijn ploeggenoten. "We zijn allemaal vrienden. In zo'n team heb ik nog niet eerder in gespeeld."