Kwelgeest Ajax zit ook Belgen dwars: Meest complete tegenstander tot nu toe
Ploeg houdt knap stand

Kwelgeest Ajax zit ook Belgen dwars: "Meest complete tegenstander tot nu toe"

17-04-2015 08:13
1

Club Brugge kent inmiddels ook de kracht van het verraderlijke Dnipro Dnipropetrovsk. De ploeg uit Oekraïne speelde donderdag in de eerste wedstrijd van de kwartfinale met 0-0 gelijk in Brugge.

Trainer Michel Preud’homme, oud-coach van FC Twente, kan daarom niet met een gerust hart de return tegemoet zien. "Het wordt een pokerspel in Oekraïne", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik vond het gelijkspel logisch aangezien beide ploegen kansen creëerden. Het was alleen spijtig dat we niet 1-0 voorkwamen met de kans van Izquierdo. Dat is mijn enige spijt, want nu moeten we meer uitkomen in Oekraïne."

"We zijn nog in de running voor de kwalificatie en dat is het belangrijkste, nu is het aan ons om ginder te scoren. Het wordt een pokerspel, want ook Dnipro moet scoren tegen ons. Het valt nog af te wachten hoe ze het zullen aanpakken. Zoals ik vooraf reeds gezegd heb, is Dnipro een team met individuele kwaliteiten en een stevige organisatie en daardoor staan ze in de kwartfinales. Dnipro is misschien wel de meest complete tegenstander tot nu toe in deze Europa League", besluit Preud'homme.