'Pikante transfer in de Premier League komt steeds dichterbij'
Doelman in beeld bij Arsenal

'Pikante transfer in de Premier League komt steeds dichterbij'

17-04-2015 09:10
1

Het lijkt steeds realistischer dat Arsenal een poging waagt om een pikante transfer doorgang te laten vinden. De Noord-Londenaren willen Petr Cech deze zomer naar het Emirates Stadium halen.

Dat meldt de Engelse kwaliteitskrant The Guardian. Wojciech Szczesny zal dit weekend tussen de palen staan in de FA Cup-halve finale tegen Reading. Maar na de zomer speelt hij mogelijk niet meer voor Arsenal. Cech is de nummer één kandidaat om vervolgens naar Arsenal te komen en de concurrentie aan te gaan met de huidige nummer één, David Ospina.

Szczesny begon het seizoen als eerste doelman, maar onder meer een dramatisch optreden op bezoek bij Southampton kostte hem zijn kop. Sinds 1 januari heeft hij geen Premier League-wedstrijd meer gespeeld. De 32-jarige Cech is bij Chelsea voorbij gestreefd door Thibout Courtois, maar wil op het hoogste niveau actief blijven. Een overstap naar Arsenal is voor hem eveneens aantrekkelijk. Chelsea wil volgens The Guardian meewerken aan een transfer, maar verlangt wel 14 miljoen euro.