Heerenveen wil champagne in Eindhoven: Misschien hebben ze nog wat over
Statistieken spreken in voordeel van de Friezen

Heerenveen wil champagne in Eindhoven: "Misschien hebben ze nog wat over"

17-04-2015 10:41
1

PSV kan zaterdagavond in Eindhoven kampioen worden. Dan moet de thuisclub wel winnen van SC Heerenveen. De Friezen weigeren echter mee te werken aan een kampioensfeestje.

Een punt, dat is waar Heerenveen volgens hoofdtrainer Dwight Lodeweges voor gaat in Eindhoven. "Ik leef er ook wel naar toe", zegt de trainer in gesprek met SC Heerenveen TV. "Toevallig was ik daar in 2008, toen ze voor het laatst kampioen werden. Dat willen we nu juist aanstaande zaterdag voorkomen. Wij kijken er naar uit om het feestje te verpesten."

Wedden

Meer odds

De statistieken spreken in het voordeel van de Friezen. Van de laatste vier wedstrijden tegen PSV won Heerenveen er drie. "We hebben het thuis goed gedaan tegen PSV", aldus Lodeweges. "Dat was een van de eerste wedstrijden waarin we echt goed hebben gevoetbald en verdiend hebben gewonnen van PSV.

"We zijn niet bij voorbaat kansloos. Je kunt zomaar met 3-0 of 4-0 de boot ingaan, maar je kunt ook zomaar een goed resultaat neerzetten. Dan nemen we er een kratje bier op als we die zouden winnen. Of een fles champagne, misschien hebben ze nog wat over daar."