Hij gaat zijn contract bij Valencia verlengen en vertrekt niet naar Real Madrid
Spaans toptalent in belangstelling van topclubs

"Hij gaat zijn contract bij Valencia verlengen en vertrekt niet naar Real Madrid"

17-04-2015 12:36
1

José Gaya is dit seizoen definitief doorgebroken als linksback van Valencia en dat is ook andere ploegen opgevallen. Met name Real Madrid wordt nadrukkelijk genoemd als de volgende club van Gaya. De preses van Valencia gelooft daar echter niks van.

"Gaya gaat zijn contract bij Valencia verlengen en vertrekt niet naar Madrid", zegt Valencia-preses Amedeo Salvo in gesprek met AS. "Die zin mag je quoten."

De president van Valencia is ervan overtuigd dat het talent uit de eigen jeugdopleiding zijn contract in het Mestalla gaat verlengen. De verwachting is dat Valencia de linksback gaat verkopen als hij zijn contract bij Los Che niet verlengd. Naar verluidt zijn zowel Real Madrid als Manchester City bereid om de gevraagde transfersom van achttien miljoen euro op te hoesten.

Gaya is een speler uit de roemruchte jeugdopleiding van Valencia. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut in het eerste van de club, maar dit seizoen is zijn echte doorbraak. De negentienjarige Spanjaard speelde tot nu toe 28 wedstrijden in de competitie. De linksback heeft nog een contract tot 2018 in Mestalla.