'We vroegen ons in de kleedkamer af wat er in vredesnaam gebeurd was'
Domstedelingen leven toe naar duel met FC Twente

'We vroegen ons in de kleedkamer af wat er in vredesnaam gebeurd was'

17-04-2015 14:35

FC Utrecht wil zondag revanche voor het dramatische optreden bij ADO Den Haag (2-0). De Domstedelingen nemen het in eigen huis op tegen FC Twente.

"ADO-uit", verzucht trainer Rob Alflen op de clubsite, "was zo'n wedstrijd waarbij iedereen na afloop in de kleedkamer zat en zich afvroeg wat er in vredesnaam was gebeurd. De spirit ontbrak in Den Haag bij ons totaal. Ik ga er van uit dat iedereen revanchegevoelens heeft. Er wordt deze week in elk geval goed getraind."

FC Utrecht is de nummer dertien van de Eredivisie, FC Twente de nummer elf. De voorsprong op de degradatieplekken is zes punten. Met nog vier wedstrijden te gaan is Utrecht dus nog niet helemaal safe. "Druk? Op dit moment moet iedereen de druk voelen van de revanchegevoelens naar aanleiding van de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag."

"Van de achterste tot en met de voorste linie. FC Twente is gewoon een goede ploeg. Maar ze hebben veel tikkies gehad dit seizoen, veel tegenslagen", besluit Alflen, die geen beroep kan doen op Ramon Leeuwin (schorsing). Nacer Barazite, Ruud Boymans, Edouard Duplan, Gévero Markiet, Tommy Oar en Michael Zullo zijn geblesseerd.