Oude bekende weet hoe hij Ajax zondag pijn kan doen: Heeft club moeite mee
Duel met FC Dordrecht nog niet verwerkt in Breda: "Het blijft altijd in je hoofd zitten"

Oude bekende weet hoe hij Ajax zondag pijn kan doen: "Heeft club moeite mee"

17-04-2015 16:24

NAC Breda wil het gevoel dat is blijven hangen na gelijkspel tegen FC Dordrecht zo snel mogelijk 'wegspoelen'. De eerste kans daarvoor is zondag, dan gaat de ploeg van trainer Robert Maaskant op bezoek bij Ajax. Demy de Zeeuw weet wat men kan verwachten in Amsterdam.

"Ajax heeft moeite om tegen teams te spelen die compact staan", zegt De Zeeuw op de officiële website van de club uit Breda. "Zij zullen goed voor de dag willen komen, maar wij hebben genoeg kwaliteiten om ze vanuit de counter te pakken."

Spelend tegen zijn oude club zal De Zeeuw alles willen geven. Maar dat willen alle NAC-spelers op dit moment. "Natuurlijk, het is bekend terrein en het is dus leuk om daar terug te keren, maar het is belangrijk voor ons om daar punten te halen. Als je voor deze wedstrijd niet gemotiveerd bent, dan is er iets mis. We willen de tweede helft van afgelopen zaterdag zo snel mogelijk vergeten en voortborduren op wat we de eerste helft hebben laten zien."

In gesprek met Omroep Brabant geeft De Zeeuw aan dat de klap van het gelijkspel tegen FC Dordrecht nog niet door iedereen helemaal verwerkt is. "Het blijft altijd in je hoofd zitten. Achteraf zal blijken hoe duur die punten zijn. Het is wel zo dat we door moeten en zondag is er een nieuwe kans op drie punten. Afgelopen zaterdag wil ik het liefste zo snel mogelijk vergeten."