Jordy heeft mij een uur na publicatie gebeld om zijn excuses aan te bieden
Dijkhuizen neemt genoegen met excuses Deckers

"Jordy heeft mij een uur na publicatie gebeld om zijn excuses aan te bieden"

17-04-2015 20:20

De kou tussen Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen en keeper Jordy Deckers is uit de lucht gehaald. De doelman liet eerder deze week zijn onvrede blijken in een interview over zijn huidige rol binnen de Kralingse club.

Deckers begon het seizoen als eerste doelman bij Excelsior, maar moet inmiddels Gino Coutinho en Alessandro Damen voor zich dulden in pikorde. In een interview met Omroep Flevoland liet de sluitpost deze week weten dat hij weg wil en op meer steun had gerekend van Dijkhuizen. "Jordy heeft mij een uur na publicatie gebeld om zijn excuses aan te bieden," aldus Dijkhuizen tegenover RTV Rijnmond.

"Dat haalt voor mij al veel kou uit de lucht. Hij was zelf ook geschrokken van zijn reactie. Het is bij mij bekend dat hij gefrustreerd is, logisch als je als eerste keeper begint en nu derde keeper bent. Dus de frustratie is wel begrijpelijk, maar de manier waarop hij het geuit heeft niet. Ik heb gezegd dat hij dat mag uiten tegen mij, ik zou precies hetzelfde hebben. Het is snel opgelost, vooral door Jordy zelf."