Frustratie bij Excelsior: Maar in de kleedkamer zijn we naar hem toegegaan
Verdediger neemt zichzelf gelijkmaker kwalijk

Frustratie bij Excelsior: "Maar in de kleedkamer zijn we naar hem toegegaan"

17-04-2015 22:51

Kevin van Diermen kon vrijdag wel door de grond zakken. De verdediger van Excelsior leidde op bezoek bij SC Cambuur diep in blessuretijd de gelijkmaker van de thuisclub in (1-1). "Ik baal ontzettend. Voor mezelf is dit klote, maar het ergste vind ik het voor het team'', bromde de invaller bij FOX Sports.

Van Diermen was in de 82e minuut in het veld gekomen voor een andere invaller, Kevin Vermeulen, die geblesseerd van het veld moest. "Ik wilde de ploeg helpen en er hier een overwinning uitslepen.'' In de extra tijd ging het alsnog mis voor Excelsior, dat de punten zo hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie.

Na een knappe redding van doelman Gino Coutinho viel de bal tussen Van Diermen en Jeff Stans in. De verdediger wilde de bal met een sliding wegwerken, maar de bal rolde precies voor de voeten van Bartholomew Ogbeche, die de 1-1 binnen schoot. "Een verkeerde keuze, had ik de bal maar laten lopen'', treurde Van Diermen, die op het veld werd belaagd door Stans en Coutinho.

"Dat was frustratie, maar in de kleedkamer zijn we naar hem toe gegaan'', vertelde Stans. "Hij moest er koud in en deed dit uit gretigheid. Geen 'hard feelings' naar Kevin.''