Transfers Ajax toegejuicht door routinier: Kwaliteit is altijd welkom
"Het is niet aan mij om te zeggen wie er bij moet"

Transfers Ajax toegejuicht door routinier: "Kwaliteit is altijd welkom"

18-04-2015 10:17
1

Ajax is in tegenstelling tot voorgaande jaren in deze fase van de competitie niet meer bezig om het kampioenschap in de wacht te slepen. Ook voor Lasse Schöne voelde dat even gek.

"De laatste vier jaar waren we in deze fase bezig met het binnenslepen van het kampioenschap, dus dit is heel wat anders", aldus de aanvallende middenvelder tegenover AT5. Nu wacht een pot met NAC Breda, die eigenlijk nergens meer om gaat. "Natuurlijk willen we de laatste paar wedstrijden winnend afsluiten, maar dit is wat anders."

"Vooral na de winterstop hebben we veel punten laten liggen. Gek, want laatste jaren waren we juist onverslaanbaar na de winter. Maar we kunnen nu al bouwen aan volgend seizoen. En vooral in de laatste twee thuiswedstrijden willen we het publiek ook nog wat geven natuurlijk", geeft de Deense speler vervolgens aan in zijn relaas.

Ajax lijkt dus al druk bezig met de volgende voetbaljaargang. Mogelijk gaat de club de transfermarkt op. Heeft Schöne een mening over de posities waarop Ajax zich moet versterken? "Het is niet aan mij om te zeggen wie er bij moet. Maar kwaliteit is altijd welkom natuurlijk. Op welke positie dan ook. Dat is ook voor trainingen fijn. Hoe beter de spelers, hoe meer kwaliteit."