Hoopgevende berichten voor Feyenoord: Meer talenten met dezelfde potentie
"Er traint een aantal jongens met ons mee"

Hoopgevende berichten voor Feyenoord: "Meer talenten met dezelfde potentie"

18-04-2015 10:36

Fred Rutten, trainer van Feyenoord, ziet dat zijn Rotterdamse werkgever beschikt over veel aanstormende talenten. Ook nu verwacht hij weer diverse groeibriljanten die vanuit de jeugd doorstromen naar het eerste en veel potentie hebben.

De spelers die Rutten aanstipt, kunnen op termijn bij grote clubs in Europa slagen. "Van Varkenoord komen nog meer talenten die dezelfde potentie hebben. Er traint een aantal jongens met ons mee en als ik zie wat die op jeugdige leeftijd al presteren, dan zie ik weer veel potentie", aldus Rutten, die eerder al aangaf dat hij zelf nog graag trainer wil blijven, in De Telegraaf.

Bij Feyenoord is daardoor een mooie balans in de selectie ontstaan, omdat het ook spelers als Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen in de gelederen heeft. "Ik heb veel respect voor die twee. Ze hebben EK's en WK's gespeeld en dan is een rol op de bank bij Feyenoord niet makkelijk. Maar het is geweldig hoe zij zich bezighouden met onze jonge gasten. Ze houden het binnen en buiten het veld bij elkaar. Er is sprake van een bepaalde hiërarchie. Daar heb je spelers als Boulah en Mathijsen voor nodig."