Dortmund wil vergeten ex-PSV'er: De interesse van die drie clubs streelt enorm
"Maar ik wacht de ontwikkelingen rustig af"

Dortmund wil vergeten ex-PSV'er: "De interesse van die drie clubs streelt enorm"

18-04-2015 13:44

Marcelo Antonio Guedes Filho stond in het verleden vier seizoenen onder contract bij PSV, dat hem in 2013 verkocht aan Hannover 96 voor circa drie miljoen euro. In Eindhoven was de verdediger nooit erg geliefd, maar in de Bundesliga staat hij er heel goed op.

Zijn spel leverde onder meer interesse van Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen en zelfs Borussia Dortmund op. "Hier hadden ze in Nederland waarschijnlijk niet op gerekend", aldus Marcelo tegenover Voetbal International. "De interesse van die drie clubs streelt enorm."

Wedden

Meer odds

"Maar ik wacht de ontwikkelingen rustig af. Eerst wil ik met Hannover uit de degradatiezone komen, met onze kwaliteiten staan we veel te laag op de ranglijst. Pas daarna ga ik me focussen op al het andere", meent de verdediger, die dit seizoen in 28 competitieduels in actie kwam.

"Sinds mijn transfer van PSV naar Hannover is mijn vertrouwen met de dag toegenomen. Achteraf gezien had ik bij PSV de pech dat de ploeg heel aanvallend voetbalde, daardoor kreeg de verdediging niet altijd genoeg steun. Dan stond ik in grote ruimtes te verdedigen. De kritieken op mij persoonlijk vond ik niet altijd terecht."