De Zeeuw geeft 'transfertip' aan Ajax: 'Als je dat doet, ben je een speciale speler'
"Het rommelt nu opnieuw bij Ajax"

De Zeeuw geeft 'transfertip' aan Ajax: 'Als je dat doet, ben je een speciale speler'

18-04-2015 13:57
1

Aan de vooravond van Ajax - NAC Breda kreeg Demy de Zeeuw de gelegenheid om te spreken over zijn voormalige club, Ajax. De middenvelder van NAC Breda krijgt na vier jaar eindelijk een afscheid bij de Amsterdammers, weet dat er intern onrust is en heeft een gouden tip.

"Het rommelt nu opnieuw bij Ajax. Het is er nooit rustig. Mensen uit de organisatie lekken naar de pers, omdat ze hun eigen wil willen doordrukken. Iedereen wil vooral het beste voor zichzelf. Zo zit de maatschappij in elkaar, en Ajax ook", geeft De Zeeuw te kennen tegenover Het Parool.

De Zeeuw heeft al het nodige vernomen over zijn afscheid, dat enigszins onverwacht komt voor menig voetbalfan. Marc Overmars zal hem op het veld toespreken. Raakt de speler van NAC daardoor niet in de war? "Nee, we gaan toch alleen verdedigen. Daar heeft Ajax moeite mee en het is de enige mogelijkheid voor ons daar een punt of meer te pakken."

Tot slot heeft de speler nog een tip voor de technische leiding van de Amsterdammers. "Ik denk dat Adnane Tighadouini kan slagen bij Ajax. Hij creëert veel kansen en hij schenkt het team veel assists. Als je bij NAC in deze vorm elf keer scoort, ben je een speciale speler."