PSV'er had mee gekund in alle topcompetities: Hier heeft hij die zekerheid
"Het zegt natuurlijk ook iets over hem"

PSV'er had mee gekund in alle topcompetities: "Hier heeft hij die zekerheid"

18-04-2015 16:09

Andrés Guardado kan op veel waardering rekenen in de voetbalwereld. Piet de Visser heeft bewondering voor de keuzes van de Mexicaan, die ook na dit seizoen bij PSV speelt.

De superscout stak al de loftrompet en doet dat zaterdag nog een keer. Guardado maakt veel indruk als huurling van Valencia en tekende in maart een driejarig contract in Eindhoven, hoewel hij volgens De Visser ook nog makkelijk mee had gekund in alle topcompetities.

Wedden

Meer odds

"Het zegt natuurlijk ook iets over hem", vindt de scout van Chelsea tegen de NOS. "Hij wil verzekerd zijn van een basisplaats en een goede omgeving. Hij is ook net vader geworden. In Nederland heeft hij die zekerheid. Dit is ook een groot compliment voor Marcel Brands hoe hij dit uiteindelijk voor elkaar heeft gekregen."

Guardado hoopt zaterdag de kroon op zijn debuutjaar bij PSV te zetten, met de 22e landstitel in de historie van de Eindhovense club. Dan moet er in eigen huis wel gewonnen worden van sc Heerenveen. De Mexicaanse alleskunner was dit seizoen goed voor 24 optredens en één goal.