PSV'er denkt aan scheurtje in de lies: Ik zei tegen de fysio ook dat ik door wilde
"Dat ik juist in een cruciale fase mee mocht doen is een prachtig gevoel"

PSV'er denkt aan scheurtje in de lies: "Ik zei tegen de fysio ook dat ik door wilde"

19-04-2015 07:04

Joshua Brenet speelde dit seizoen achttien wedstrijden met PSV in de Eredivisie. De rechtsback had geluk dat ploeggenoot Santiago Arias een periode toe moest kijken met een blessure.

"Het is jammer voor Santiago dat hij geblesseerd raakte, maar de een zijn dood is de ander zijn brood zeggen ze toch? k heb veel kunnen spelen, daar ben ik de trainer dankbaar voor. Ik heb mezelf laten zien, vorige week ook met een doelpunt", zegt Brenet in gesprek met Voetbal International.

De verdediger speelde in de cruciale fase van de competitie nog een belangrijke rol met een wonderschoon doelpunt tegen PEC Zwolle. "Dat ik juist in een cruciale fase mee mocht doen is een prachtig gevoel. Het team zat in een sterke fase, daar word je dan in meegetrokken."

In het kampioensduel ging het voor Brenet echter snel mis. "Het was in een duel met Sam Larsson. Ik denk een scheurtje in mijn lies, ik voelde iets knappen. Het is moeilijk om juist in zo'n wedstrijd uit te vallen. Ik zei tegen de fysio ook dat ik door wilde, maar ik voelde dat het echt niet ging. Dit is een domper, maar ik kan met opgeheven hoofd terugkijken op dit seizoen."