Aanvoerder hekkensluiter komt met open sollicitatie: Ik wil in Eredivisie blijven
"Mijn optie is gelicht, dus in principe ben ik nog van de club"

Aanvoerder hekkensluiter komt met open sollicitatie: "Ik wil in Eredivisie blijven"

19-04-2015 08:34

De optie in het contract van Jeffrey Fortes is gelicht door FC Dordrecht, waardoor hij langer onder contract staat bij de plaatselijke FC. De aanstaande degradatie zou echter voor een terugkeer naar de Jupiler League zorgen, dat ziet de aanvoerder echter niet zitten.

"Ik ben duidelijk geweest en wil in de eredivisie blijven", zegt Fortes in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik heb een jaar mogen proeven aan het niveau. Of ik nu mijn laatste wedstrijden voor FC Dordrecht speel? Dat wil ik niet zeggen. Mijn optie is gelicht, dus in principe ben ik nog van de club."

Voorlopig wil hij in ieder geval nog niet aan de Jupiler League denken. "Zo ver denk ik niet. We moeten nog drie wedstrijden knallen en zien wel wat er gebeurt."

Zaterdag verloor FC Dordrecht met 3-0 van Vitesse. Het was alweer nederlaag nummer 21 van dit seizoen. Toch ziet Fortes ook positieve dingen. "Ondanks alles moet ik zeggen dat we vanaf het begin van het seizoen wel mooi en goed voetbal hebben laten zien. Wat dat betreft hebben we Dordrecht toch wel op de kaart gezet."