PSV'er wil nadenken over geïnteresseerde clubs: Maar mijn gevoel bij PSV is goed
"Waarschijnlijk gaan clubs zich melden, en dan ga ik erover nadenken"

PSV'er wil nadenken over geïnteresseerde clubs: "Maar mijn gevoel bij PSV is goed"

19-04-2015 09:57
8

Georginio Wijnaldum bleef afgelopen zomer bij PSV met maar één doel: kampioen van Nederland worden. Zaterdagavond gingen de handen na afloop van het duel met sc Heerenveen (4-1) de lucht in. PSV was kampioen, Wijnaldum heeft zijn doel bereikt. Of hij nu zeker vertrekt? Nee!

"Of het een moeilijke afweging wordt? Nee. Ik ga mijn keuze op gevoel maken, waardoor ik in mijn ogen nooit verkeerd kan beslissen", zegt Wijnaldum in gesprek met NUsport.

"Aan het einde van het seizoen gaan er zoveel dingen gebeuren", vervolgt de 24-jarige PSV-aanvoerder zijn verhaal na afloop van de 4-1 zege op sc Heerenveen en daarmee ook het winnen van de Eredivisie. "Waarschijnlijk gaan clubs zich melden. En dan ga ik erover nadenken. Maar mijn gevoel bij PSV is heel goed dus het is zeker een optie om nog een jaar te blijven."

Afgelopen zomer kon Wijnaldum al een stap naar het buitenland maken, er was belangstelling van Paris Saint-Germain. Hij bleef echter. "Ik kon toen al een stap maken, maar Phillip Cocu en Marcel Brands gaven me zoveel vertrouwen. Ze wilden dat ik bleef en dus ben ik gebleven."