Nieuw contract dankzij hard werken, geduld en het grijpen van mijn kansen
"Bij Vitesse heb ik het enorm naar mijn zin en wil ik mij doorontwikkelen"

"Nieuw contract dankzij hard werken, geduld en het grijpen van mijn kansen"

19-04-2015 10:19

Eloy Room blijft voorlopig in dienst van Vitesse. De doelman, die in het bezit was van een aflopend contract, heeft met Vitesse een akkoord bereikt over een nieuwe driejarige verbintenis.

"Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen", zegt Room op het digitale thuis van de club uit Arnhem. "Bij Vitesse heb ik het enorm naar mijn zin en wil ik mij doorontwikkelen."

"Uit het driejarig contract spreekt vertrouwen en waardering", vervolgt de 26-jarige keeper zijn verhaal. "Het nieuwe contract heb ik dankzij hard werken, geduld en het grijpen van mijn kansen afgedwongen. Ik blijf me nu eerst volledig focussen op het slot van de competitie. We willen de sterke serie zo lang mogelijk doorzetten."

Mo Allach, technisch directeur van de club uit Gelderland, is in zijn nopjes met het nieuwe contract van Room. "Wij zijn erg blij met de contractverlenging van Room die hij op basis van zijn prestaties helemaal zelf heeft afgedwongen. Hiermee bouwen wij verder aan de continuïteit van onze selectie. Room is een speler die door de club zelf is opgeleid en wij zijn blij dat hij zich herkent in de toekomstvisie van de club."

Room is sinds de winterstop eerste doelman bij Vitesse, daarmee loste hij Piet Velthuizen af onder de lat.