LIVE-discussie: gaat Ajax onder toeziend oog van 'nieuwe aankoop' winnen?
Enkele opvallende namen bij Ajax

LIVE-discussie: gaat Ajax onder toeziend oog van 'nieuwe aankoop' winnen?

19-04-2015 14:37
10

Ajax neemt het zondag in eigen huis op tegen NAC Breda. Trainer Frank de Boer heeft, daags nadat PSV de titel in de wacht sleepte, gekozen voor Jaïro Riedewald als linksback. Hij vervangt de geblesseerde Nicolai Boilesen.

Verder is er in de achterhoede plek voor Joël Veltman en Niklas Moisander. Davy Klaassen en Riechedly Bazoer krijgen op het middenveld steun van Daley Sinkgraven, terwijl Kolbeinn Sigthórsson in de spits staat. Als linksbuiten een opvallend naam: Lucas Andersen.

Dat betekent dat Nick Viergever, Viktor Fischer, Lasse Schöne en Ricardo Kishna op de bank zitten. Diederik Boer, Mike van der Hoorn en Thulani Serero completeren de achttien. Voor Ajax is het zaak de tweede plek vast te houden. NAC Breda hoopt dat het kan stunten in strijd tegen degradatie.

Opstellingen
Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Riedewald; Bazoer, Klaassen, Sinkgraven; El Ghazi, Sigthórsson en Andersen.

NAC Breda: Ten Rouwelaar; Ligeon, Drost, Marcellis, Van der Weg; Sarpong, De Kamps, De Zeeuw, Naah; Tighadouini en Seuntjes.

Gaat Ajax winnen van NAC of kunnen de Bredanaars stunten? Praat mee door hieronder te reageren!