Misschien wel de slechtste wedstrijd die ik met Feyenoord in De Kuip heb gespeeld
"Misschien beter om er vrij weinig over te zeggen"

"Misschien wel de slechtste wedstrijd die ik met Feyenoord in De Kuip heb gespeeld"

19-04-2015 15:00
1

Jordy Clasie stond er verslagen bij na de 0-1 nederlaag van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles. De aanvoerder kon het niet geloven dat zijn team verloor van de nummer voorlaatst van de Eredivisie.

"Als je gaat analyseren, kan je er wel een half uur over praten. Maar misschien is het beter om vrij weinig over de wedstrijd te zeggen", aldus Clasie in gesprek met FOX Sports. Feyenoord speelde mat, zonder tempo. Hoe kan dat? "Dat is voor mij ook een vraag. Dit is niet het Feyenoord dat ik ken. Het is misschien wel de slechtste wedstrijd die ik met Feyenoord in De Kuip heb gespeeld. Dan zie je dat je verliest. Een drama, een schande. Dat mag je gerust zeggen."

"Veel afspraken die we vooraf hadden gemaakt, werden niet nagekomen. Dat hebben jullie goed gezien", vervolgde Clasie zijn relaas. "Dan maak je het jezelf ook onnodig moeilijk. Je creëert nog wel kansen in de eerste helft, maar daarna hebben we weinig meer gedaan. We drongen niet aan en creëerden niks meer. Het leek alsof er geen power in de ploeg zat."