Een nachtmerrie? Als ik 'ja' zeg ga je die woorden tegen mij gebruiken
"Gewoon heel erg lastig voor ons"

"Een nachtmerrie? Als ik 'ja' zeg ga je die woorden tegen mij gebruiken"

19-04-2015 17:19
1

Feyenoord beleefde zondagmiddag een collectieve off-day en werd door Go Ahead Eagles op een beschamende 0-1 nederlaag getrakteerd. Colin Kazim-Richards wil er hoe dan ook niet te zwaar aan wegen.

De nederlaag deed de Feyenoord-spits in meerdere opzichten wel pijn. Na afloop kwam hij met een zakje pijnstillers uit de kleedkamer. "Mijn rug doet pijn, man", verzuchtte hij in gesprek met Metro. "Maar maak je over mij maar geen zorgen, het komt wel goed."

Feyenoord heeft na de nederlaag nog een marge van vier punten op nummer vier Vitesse. Rechtstreekse plaatsing voor de Europa League is daardoor in het geding, met nog vier competitieduels voor de boeg. Kazim-Richards: "Play-offs spelen een nachtmerrie? Als ik 'ja' zeg ga je die woorden tegen mij gebruiken als het er inderdaad van komt, dus dat doe ik niet."

"Maar ook omdat ik er heilig in geloof dat wij op de derde plaats eindigen. Wij hebben het vaak moeilijk tegen ploegen die zelf niet willen voetballen. Tegen clubs die degradatie proberen te voorkomen is het gewoon heel erg lastig voor ons."