Drinkende Willems geeft pincode prijs, Isimat-Mirin is bang voor 'bad karma'
"Echt, ik ben zo blij, je mag nu alles vragen"

Drinkende Willems geeft pincode prijs, Isimat-Mirin is bang voor 'bad karma'

19-04-2015 22:18
1

Jetro Willems was na de huldiging van PSV op het Stadhuisplein door het dolle heen. Na de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen dronk hij zijn eerste biertje en een dag later was het weer raak.

"Vandaag heb ik er weer een paar op. Ik vind het eigenlijk nog steeds niet lekker, maar ik voel me wel lekker, hahaha! Je moet wel hè?", aldus Willems tegen Metro. "Van de jongens moet het en het hoort hier in Brabant."

Ook tegenover het Eindhovens Dagblad laafde de assistkoning zich aan het succes. "Vier jaar ben ik hier al. Dit is echt fantastisch, een bekroning zeg maar. Echt, ik ben zo blij, je mag nu alles vragen. Zelfs m'n pincode: 1234. Dit is iets wat we samen hebben bereikt en wat ongelooflijk veel voldoening geeft."

Nicolas Isimat-Mirin stal de show bij de huldiging. "Dat wil ik ieder jaar wel”, zegt de 23-jarige huurling tegen Voetbal International. Wat de toekomst gaat brengen weet hij nog niet. "Als ik mijn voorkeur uitspreek, zal je zien dat het niet uitkomt. Bad karma is dat. Maar ik ben heel blij bij PSV."