'Misschien ben ik een beetje ouderwets, maar ik vind het fascinerend om te zien'
"Ik hou het bij gewoon bier"

'Misschien ben ik een beetje ouderwets, maar ik vind het fascinerend om te zien'

19-04-2015 23:08

Toon Gerbrands trad een halfjaar geleden in dienst van PSV en prompt ging de landstitel naar Eindhoven. De algemeen directeur erkent dat hij een goed instapmoment heeft gekozen.

Gerbrands nuanceert zijn eigen inbreng bij PSV en het eerste kampioenschap sinds 2008. "Ik had wel het gevoel dat er iets mogelijk was, maar heb gewoon een goed instapmoment gekozen", aldus de directeur tijdens de huldiging tegen het Eindhovens Dagblad. "Deze ploeg is echt naar elkaar toegegroeid."

Wedden

Meer odds

Op de achtergrond genoot Gerbrands van het feestje dat de selectie vierde. "Deze groep verdient het succes. Het is schitterend om ze zo te zien genieten", vervolgt hij bij Metro. "Wat ik drink? Ik heb een mooie kampioenspul van Bavaria en daar zit dus ook Bavaria in. Ik hou het bij gewoon bier."

"Misschien ben ik een beetje ouderwets, want ik doe ook niks met social media. Ik zie namelijk al die jongens met hun mobieltjes in de weer. Fascinerend om te zien. Ik zit ook niet op Twitter ofzo. Ik lees wel alle kranten digitaal. Geldt dat ook?"