Het wordt een shitweek! Iedereen zal nog een tijdje over de zeik zijn
"We moeten weer veel praten"

"Het wordt een shitweek! Iedereen zal nog een tijdje over de zeik zijn"

19-04-2015 23:43
2

Colin Kazim-Richards vindt dat Feyenoord zich moet schamen voor de 0-1 nederlaag tegen Go Ahead Eagles in De Kuip. Hij verwacht een vervelende week.

"Go Ahead Eagles leek soms wel met méér dan elf man achter de bal te spelen. Al neemt dat natuurlijk niet weg dat we ons moeten schamen voor deze uitslag", aldus de spits tegen Metro. Feyenoord leek zeker van plek drie, maar met een pittig programma (FC Groningen-uit, Vitesse-thuis en PEC Zwolle-uit) voor de boeg ligt Vitesse op de loer.

Het verschil op de ranglijst is met nog drie competitiewedstrijden te gaan vier punten. Kazim-Richards: "Ik zie het wel als voordeel dat we nu tegen teams moeten spelen die ons op de ranglijst opjagen. Zij proberen tenminste te voetballen, waardoor wij meer ruimte krijgen."

Feyenoord moet zich deze week opladen voor het duel met Groningen. De spits weet uit ervaring dat zoiets niet vanzelf gaat. "Het wordt een shitweek! Iedereen zal nog een tijdje over de zeik zijn dat we hebben verloren en we moeten weer veel praten. Maar uiteindelijk zullen we ons toch moeten oprichten en klaar zijn voor Groningen-uit."