Utrecht krijgt goed nieuws van goudhaantje: 'Ik wil blijven, als het kan'
"Ik ben gelukkig hier"

Utrecht krijgt goed nieuws van goudhaantje: 'Ik wil blijven, als het kan'

20-04-2015 00:34
1

Sébastian Haller hoeft zich met FC Utrecht geen zorgen meer te maken over degradatie. Het enige wat hem de komende weken zal bezig houden is zijn eigen toekomst.

Het is immers nog steeds de vraag of Haller volgend seizoen ook in de Domstad speelt. Utrecht heeft een optie tot koop in het huurcontract van de twintigjarige spits, maar is nog op zoek naar de financiële middelen om die ook daadwerkelijk te lichten. Haller wacht af.

"Ja, ik wil blijven", bevestigt hij in gesprek met FOX Sports. "Ik ben gelukkig hier, wil meer scoren en belangrijker zijn voor het team. Als ik kan blijven, dan blijf ik."

Utrecht kondigde onlangs al aan dat Haller een vierjarig contract gaat tekenen. Het is echter nog wachten op de handtekening. Aan de spits ligt het in ieder geval niet. "Het is niet mijn taak."

Hij was zondag weer trefzeker voor zijn ploeg in de thuiswedstrijd tegen FC Twente, die in een 1-0 zege eindigde. Daardoor staat de teller op acht treffers, waarvan drie penalty's. Haller wordt sinds de winterstop gehuurd van AJ Auxerre.