'Ook naam van derde club voor Depay bekend, Nederlands transferrecord lonkt'
Gesprekken geopend

'Ook naam van derde club voor Depay bekend, Nederlands transferrecord lonkt'

20-04-2015 07:01
6

Memphis Depay zou zich over enkele maanden weleens de duurste speler ooit uit de Eredivisie kunnen noemen. Met de verkoop van de ruwe diamant hoopt PSV het Nederlandse transferrecord te verbreken. Drie clubs hebben zich al gemeld.

Zondag kwam naar buiten dat in elk geval Paris Saint-Germain en Manchester United belangstelling hebben getoond, een dag later is ook de naam van de derde club bekend. De Telegraaf meldt dat Liverpool al toestemming heeft om met het management van de linksbuiten te onderhandelen.

Ook Paris Saint-Germain kreeg al bericht dat de gesprekken kunnen worden geopend. Manchester United ontving dat bericht nog niet, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Alle clubs zijn op de hoogte van de vraagprijs voor Depay, die minmaal 25 miljoen euro moet opleveren.

Als twee clubs tegen elkaar moeten gaan opbieden, is PSV al helemaal spekkoper. Het transferrecord in de Eredivisie, 30,4 miljoen euro voor Ruud van Nistelrooy die van PSV naar Manchester United vertrok, zou dan weleens verbroken kunnen gaan worden.