Goede diagnose bij Ajax bleef uit: Mijn hele hamstring was afgescheurd
Aanvaller laat malaise achter zich

Goede diagnose bij Ajax bleef uit: "Mijn hele hamstring was afgescheurd"

20-04-2015 09:42
2

Viktor Fischer zal zondag met een tevreden gevoel zijn bed in zijn gestapt. De Deen maakte na veertien maanden eindelijk weer minuten in het eerste elftal, maar zag Ajax met 0-0 gelijkspelen tegen NAC Breda.

Een half uur voor het einde van de wedstrijd maakte Fischer zijn entree. "Ik was ontroerd, de reactie van het publiek had ik niet verwacht", vertelt Fischer in het Algemeen Dagblad. Dát zijn herstel zo lang duurde, was een domper. Fischer kampte met een serieuze hamstringblessure.

Het heeft lang geduurd voordat de goede diagnose gesteld kon worden. "We hebben pas later gezien wat het was. Waarom dat zo is moet je niet aan mij vragen, maar het was anders dan verwacht. Erger dan een gewoon scheurtje. Mijn hele hamstring was afgescheurd", aldus Fischer.

Nu richt hij zich echter weer op de leuke dingen. "Heerlijk om terug te zijn, al heb ik gemengde gevoelens, want ik had graag willen winnen. Dan kun je dus niet helemaal tevreden zijn. Ik heb diep gezeten, mentaal gezien. Je wilt de ploeg graag helpen, zeker als het slecht gaat."