Boëtius: Als Feyenoord en ik er niet uitkomen, dien ik die in ieder geval uit
Aanvaller sluit akkoord niet uit

Boëtius: "Als Feyenoord en ik er niet uitkomen, dien ik die in ieder geval uit"

20-04-2015 09:45
5

De onderhandelingen tussen Jean-Paul Boëtius en Feyenoord zijn nog altijd gaande. De linksbuiten van de Rotterdamse club wees onlangs een eerste contractvoorstel af, maar sluit niet uit dat er in de toekomst alsnog een akkoord komt.

Yorick Hokke
ROTTERDAM

Boëtius beschikt bij Feyenoord nog over een doorlopend contract tot medio 2016, waardoor hij volgend jaar transfervrij kan vertrekken. Feyenoord heeft de aanvaller onlangs een verbeterd contractvoorstel gedaan, maar de 21-jarige speler ging hier niet op in. Volgens Boëtius, die dit seizoen niet altijd zeker is van een basisplaats, wil dat echter niet zeggen dat er geen akkoord meer kan komen.

"De contractonderhandelingen gaan over en weer", meldt hij aan VoetbalPrimeur. "We moeten proberen een tussenweg te vinden. Uiteindelijk zien we wel hoe die gesprekken eindigen. Ik heb nog een contract tot medio 2016. Als we er niet uitkomen, dien ik die in ieder geval uit. Het is de bedoeling dat ik hier blijf."

Boëtius erkent dat hij persoonlijk meer van het seizoen had verwacht. Het talent kampt al enige tijd met vormproblemen en moet daardoor veelal genoegen nemen met invalbeurten. "Ik blijf mijn seizoen teleurstellend vinden, maar ik probeer wel mijn best te blijven doen. Als team hebben we onszelf misschien ook tekort gedaan, maar als we de komende twee duels winnen kunnen we in ieder geval rustig op vakantie."