Had ik dat bier maar aangenomen, dan had ik ook nog wat lol gehad
Friezen wilden feestje verstieren

"Had ik dat bier maar aangenomen, dan had ik ook nog wat lol gehad"

20-04-2015 10:30
2

Joey van den Berg was misschien wel de meest besproken speler voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van PSV. Het lukte de speler niet om het titelfeest van de Eindhovenaren te voorkomen.

Van den Berg zei gekscherend dat hij wel mee wilde werken, maar alleen als hij tien kratten bier zou krijgen. Aan die oproep werd gehoor gegeven, maar Van den Berg nam de kratten niet aan. Zaterdag zag hij zijn ploeg met 4-1 ten onder gaan in Eindhoven, al maakte hij zelf de enige treffer van de Friezen.

Wedden

Meer odds

"Ik had voor het seizoen al gezegd dat PSV kampioen zou worden. Alleen wel wat zuur dat we zelf figureren", zegt hij in de Leeuwarder Courant. "Had ik dat bier nu toch maar aangenomen, dan had ik ook nog wat lol gehad", knipoogde Van den Berg.

"Het was niet wat we ons ervan hadden voorgesteld. Ik had niet het gevoel dat we kansloos waren, maar als zo'n jongen (Luuk de Jong, red.) al na drie minuten raak kan koppen, weet je dat het lastig wordt. Na die goal van mij had ik het gevoel dat we in de wedstrijd kwamen, maar toen kregen we die derde tegen en dan weet je dat het voorbij is."