Wijnaldum gebruikt selfiestick: Maar de jongens hebben hem gebroken
Eindhovenaren leggen alles goed vast

Wijnaldum gebruikt selfiestick: "Maar de jongens hebben hem gebroken"

20-04-2015 11:15
2

Het kampioensfeest van PSV werd goed vastgelegd door de spelers. Heel goed vastgelegd zelfs. Aanvoerder Georginio Wijnaldum gebruikte zelfs een selfiestick om geen moment te missen.

Teammanager Mart van den Heuvel is al veertien keer kampioen geworden met PSV. "Elke generatie viert het weer anders. Dit is de generatie van de mobieltjes en de selfies. Ze blijven foto's maken", constateert hij in De Telegraaf.

Wijnaldum maakte zoals genoemd gebruik van een selfiestick. "Maar de jongens hebben hem gebroken. Ik moet maar eens geld inzamelen bij ze, want er moet een nieuwe worden gekocht. Ik vind het belangrijk om dit vast te leggen. Dit zijn momenten voor het leven. Zoiets moet altijd bij je blijven. Als ik over een tijdje in mijn telefoon kijk, scroll ik door al die foto’s en krijg ik weer het gevoel van deze mooie dag."

Op het podium wilde Wijnaldum zondag een mooi woordje spreken. "Ik heb Fernandes-frisdrank gedronken, want ik hoorde dat ik moest gaan speechen. Ik heb de fans bedankt voor hun steun. Met name ook de steun in het vorige seizoen, toen het zo slecht ging."