Feyenoord heeft ervaring binnen: 'Een fantastische club, ik kijk er naar uit'
Assistent van Van Bronckhorst officieel naar Rotterdam

Feyenoord heeft ervaring binnen: 'Een fantastische club, ik kijk er naar uit'

20-04-2015 11:33
5

Het is officieel: Jan Wouters maakt vanaf komend seizoen deel uit van de technische staf van Feyenoord. De 54-jarige Wouters wordt assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst.

Dat meldt Feyenoord maandag via de officiële kanalen. Hij tekent op korte termijn een contract voor twee seizoenen. Dit seizoen was Wouters actief als hoofd jeugdopleiding en interim-trainer bij Kasimpasa in Turkije.

"Feyenoord is een fantastische club, met een rijke geschiedenis en natuurlijk een geweldige aanhang. Ik kijk er ontzettend naar uit om daar straks deel van uit te maken, terwijl ik het als een grote uitdaging zie om een jonge trainer als Giovanni met mijn ervaring bij te staan", reageert Wouters.

"Ik heb het in Turkije prima naar mijn zin gehad, maar het is prettig om mijn familie weer dicht om me heen te hebben. De Nederlandse competitie ben ik altijd blijven volgen, terwijl ik ook Giovanni al even gesproken heb. Het zou heel mooi zijn als we met Feyenoord om de prijzen kunnen gaan spelen", besluit Wouters.

Technisch directeur Martin van Geel is erin geslaagd ervaring aan de technische staf toe te voegen. "In onze ogen was Jan Wouters daarvoor de ideale kandidaat. Met hem halen we iemand met een schat aan ervaring en een enorme staat van dienst in huis. Met zijn leeftijd en gedrevenheid voldoet hij aan al onze criteria, terwijl Jan bovendien niet de ambitie heeft om bij Feyenoord als hoofdtrainer aan de slag te gaan", aldus Van Geel.