'Lord' Bendtner geeft Dost na 'akkefietje' vrij baan bij Wolfsburg: 'Het was eerder'
"Nicklas zou eigenlijk vanaf de start spelen"

'Lord' Bendtner geeft Dost na 'akkefietje' vrij baan bij Wolfsburg: 'Het was eerder'

20-04-2015 16:13

Nicklas Bendtner, concurrent van Bas Dost bij VfL Wolfsburg, heeft zich in de nesten gewerkt. De spits van de Duitsers kwam vrijdag te laat op de training en werd daarom buiten de wedstrijdselectie voor het duel met Schalke 04 (1-1) gelaten.

"Nicklas zou eigenlijk vanaf de start spelen, maar onze training had blijkbaar eerder plaats dan hij dacht", vertelde Wolfsburg-coach Dieter Hecking over laatkomer Bendtner. Klaus Allofs, de technisch directeur van Wolfsburg: "Er zijn veel manieren om te weten te komen wanneer we trainen. En het is ook niet zo dat er bijzonder veel verkeer in Wolfsburg is."

"We hebben regels bepaald als team zijnde en iedereen dient zich daaraan te houden. Als je die regels niet naleeft, moet je leven met de consequenties. Maar ik heb gesproken met Nicklas en alles is nu weer in orde", benadrukte Hecking in de Deense krant BT. Bendtner reageerde zelf ook op het feit dat hij te laat kwam en deed dat via Instagram. 'Blijf sterk en kijk vooruit. Fouten worden gemaakt, maar je moet er mee kunnen leven en weer vooruitgang boeken.'

 

Stay strong and look forward. Mistakes can be made, but you got to deal with it and keep progressing.

Een foto die is geplaatst door Nicklas Bendtner (@bendtner3) op