Argentijns talent gaat komende zomer voor minimaal vijftig miljoen euro naar topclub
PSG, Chelsea en Juventus serieus in de markt voor 21-jarige aanvaller

Argentijns talent gaat komende zomer voor minimaal vijftig miljoen euro naar topclub

20-04-2015 19:03

Paulo Dybala verlaat komende zomer Palermo voor een grote club. De 21-jarige Argentijn staat in de belangstelling van veel topclubs, uit verschillende competities. Zijn Italiaanse werkgever verwacht binnen een paar maanden minimaal vijftig miljoen euro bij te kunnen schrijven op de rekening.

Paris Saint-Germain heeft inmiddels een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Dybala, dat bevestigde het bureau dat zijn belangen behartigt. Een bedrag dat mogelijk aan de wensen van Palermo voldoet, voorzitter Maurizio Zamparini maakte eerder al duidelijk dat hij aanbiedingen onder de veertig miljoen euro niet serieus zou nemen.

"Paris Saint-Germain kwam met een bod van 45 miljoen euro, terwijl Chelsea al veertig miljoen euro heeft geboden", zegt Pierpaolo Triulzi, een van de tussenpersonen van de speler. "Nu kan het in ieder geval niet zo zijn dat de prijs minder is dan vijftig miljoen euro. En Paulo zelf is kalm, hij zal zelf nuchter een beslissing nemen."

Dybala, die in Italië ook in verband gebracht is met AS Roma en Internazionale, scoorde dit seizoen in dertig competitieduels voor Palermo dertien keer. Daarnaast leverde hij ook tien assists. De jongeling kan Javier Pastore opvolgen bij Palermo. Zijn landgenoot vertrok een paar jaar geleden voor maar liefst 42 miljoen euro van Palermo naar PSG, naar verwachting levert Dybala straks meer op.