Ajacied moest hoofd leegmaken van De Boer: Lange haar stond me gewoon slecht
Teruggekeerde Deen klaar voor meer minuten

Ajacied moest hoofd leegmaken van De Boer: "Lange haar stond me gewoon slecht"

21-04-2015 08:13
8

Viktor Fischer is weer terug. Hij maakte zondag zijn rentree in het eerste van Ajax. NAC Breda was de tegenstander in de Arena en de Amsterdammers kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Fischer was één van de weinige vrolijke spelers.

Nog voordat Fischer een hamstringblessure opliep, kreeg hij van trainer Frank de Boer te horen dat hij zijn hoofd moest leegmaken. Dat is inmiddels gebeurd. "Dat lange haar stond me gewoon slecht", grapt Fischer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Nu staat de flankaanvaller er weer, klaar om minuten te maken. "De komende drie wedstrijden ga ik ervan uit dat ik kan spelen", vervolgt de Deense speler. "Ik ben fit, al weet ik dat er een verschil is tussen de Jupiler League en Eredivisie."

Wat er na de laatste wedstrijden gebeurt, is nog niet duidelijk. Het is mogelijk dat Fischer met Denemarken onder-21 naar het EK onder-21 in Tsjechië gaat. "Ik ben helemaal fit en ga dolgraag naar Tsjechië, maar het is nu nog te vroeg om te oordelen of dat mogelijk is", besluit Fischer.