'PSG waagde tot tweemaal toe poging voor dubbelslag bij PSV; vervangers op lijst'
Duo van PSV gewild

'PSG waagde tot tweemaal toe poging voor dubbelslag bij PSV; vervangers op lijst'

21-04-2015 08:24
7

Paris Saint-Germain meldde zich tot twee keer toe bij PSV om Georginio Wijnaldum en Memphis Depay los te weken. Het duo wilde echter graag met PSV kampioen worden en de Eindhovenaren werkten dan ook niet mee aan een vertrek.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag. Onlangs werd bekend dat Manchester United en Paris Saint-Germain achter Depay aan zitten. 'Wat wellicht voor Paris Saint-Germain spreekt, is dat die club in ieder geval al een jaar achter hem aanzit', schrijft het dagblad, dat ook meldde dat Bayern München de aanvaller op het oog heeft.

Het kapitaalkrachtige PSG waagde namelijk ook vorig jaar en afgelopen winter al een poging voor Depay én Wijnaldum. De Fransen wilden een dubbelslag slaan, maar kregen nul op het rekest van PSV. Zowel Depay als Wijnaldum lijkt aankomende zomer alsnog een transfer te maken.

Als Depay daadwerkelijk vertrekt, gaat PSV waarschijnlijk praten met Jesus Corona van FC Twente. Hij staat volgens de hiervoor genoemde krant 'op de radar' van PSV als één van de mogelijke opvolgers. Het is verder geen geheim dat PSV oud-speler Ibrahim Afellay graag wil terughalen. Hij komt in beeld als Wijnaldum wordt verkocht.