Begeerde 'specialist' uit Eredivisie wekt interesse van veel clubs: In gesprek
Eagles dreigt belangrijke schakel te verliezen

Begeerde 'specialist' uit Eredivisie wekt interesse van veel clubs: "In gesprek"

21-04-2015 08:45
1

Jop van der Linden staat naar verluidt in de belangstelling van clubs als SC Cambuur, NAC Breda en PEC Zwolle. De centrale verdediger heeft bij zijn huidige club Go Ahead Eagles een aflopend contract en lijkt geen aanstalten te maken om te verlengen.

Voetbal International stelt dat Van der Linden 'welhaast zeker' niet langer bij Eagles speelt, ondanks het feit dat de Deventer club hem een nieuwe contractaanbieding heeft gedaan. Die is nog niet geaccepteerd.

Go Ahead blijft echter hopen dat Van der Linden alsnog wil verlengen. "We zijn in gesprek met elkaar", aldus Adrie Steenbergen van de RvC van Eagles. "Het is duidelijk dat we wel in de wachtkamer zitten. Dat is gezien zijn situatie ook logisch, maar hij heeft Go Ahead ook nog niet definitief afgezegd."

Van der Linden, die te boek staat als 'vrijetrappenspecialist', speelde dit seizoen al dertig competitiewedstrijden voor Eagles en scoorde één keer. Vorig seizoen kwam de 24-jarige linker centrale verdediger tot 31 wedstrijden en vier goals in de Eredivisie.