El Ahmadi spreekt zich uit over ongerustheid onder Feyenoord-supporters
"We moeten het gewoon afmaken de komende weken"

El Ahmadi spreekt zich uit over ongerustheid onder Feyenoord-supporters

21-04-2015 09:10
1

Karim El Ahmadi is als vanzelfsprekend niet blij met de ontluisterende nederlaag van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles (0-1). Door die zeperd staat alles en iedereen binnen de club op scherp, ook de supporters.

Het gat met nummer vier Vitesse is met drie wedstrijden te gaan nog vier punten. Feyenoord hoeft als het derde wordt geen play-offs om Europees voetbal te spelen. Ondanks de voorsprong zijn Feyenoord-fans ongerust. "Die ongerustheid bij de fans snap ik best", aldus El Ahmadi in het Algemeen Dagblad. "Als je zo zwak speelt als tegen Go Ahead Eagles, krijg je het tegen elke club in de Eredivisie lastig, dat is duidelijk."

El Ahmadi toonde samen met Jordy Clasie het nieuwe uittenue van Feyenoord. Dat tenue wordt tegen FC Groningen, aankomende zondag, voor het eerst gedragen. "We moeten het gewoon afmaken de komende weken. We zijn Feyenoord en wij moeten een voorsprong van vier punten gewoon vasthouden. Tegen FC Groningen moeten we antwoorden met een resultaat. En daarna kunnen we het in de Kuip tegen Vitesse afmaken.'"