Vlaar pleegt 'emotioneel belletje' en maakt statement over toekomst
"Of het mogelijk is dat ik toch blijf?"

Vlaar pleegt 'emotioneel belletje' en maakt statement over toekomst

21-04-2015 12:55
2

Ron Vlaar werd na het WK in Brazilië in verband gebracht met een transfer naar Southampton en Manchester United, maar Aston Villa lijkt de lachende derde te worden. De verdediger overweegt zijn aflopende contract te verlengen.

Vlaar weigert tot op heden bij te tekenen op Villa Park. Na de komst van Tim Sherwood staan de zaken er echter heel anders voor. Aston Villa klimt langzaam maar zeker uit het degradatiedal en staat in de finale van de FA Cup.

Wedden

Meer odds

Vlaar ziet daardoor weer perspectief en pleegde afgelopen weekend een emotioneel belletje naar zijn vader, melden Engelse media. Daarin zou hij hebben gezegd zeker nog een jaar bij Aston Villa te willen blijven. "Of het mogelijk is dat ik toch blijf? Ja, dat klopt", bevestigt de Oranje-international dinsdag.

"Er is veel veranderd sinds Sherwood het hier heeft overgenomen. Het is een heel lastig seizoen geweest, vol blessures en tegenvallende resultaten. Nu wil ik gewoon zoveel mogelijk spelen en belangrijk zijn voor het team. Wat betreft mijn toekomst ben ik er nog niet uit, maar de ontwikkelingen van de laatste weken hebben me wel op andere gedachten gebracht. Het helpt."