'Kampioen PSV brengt bod van 50.000 euro uit op 21-jarige doelman'
Talent wil graag overstap maken

'Kampioen PSV brengt bod van 50.000 euro uit op 21-jarige doelman'

23-04-2015 20:15
4

PSV is in de zoektocht naar een nieuwe doelman uitgekomen in de Jupiler League. FC Oss heeft volgens Voetbal International een bod op Luuk Koopmans ontvangen.

Dat bod is afkomstig uit Eindhoven. De kampioen van Nederland is bereid zo'n vijftigduizend euro uit te trekken voor de 21-jarige sluitpost. Dat bedrag kan in het geval van goede prestaties en een bepaalde hoeveelheid speelminuten oplopen naar bijna een ton, schrijft het weekblad donderdag.

Oss heeft de aanbieding in beraad en heeft dus nog niet geantwoord op PSV. Koopmans is al een stuk verder. Hij hoopt dat zijn club akkoord gaat, zodat de gesprekken over een contract zo snel mogelijk opgestart kunnen worden.

De huidige verbintenis van Koopmans loopt nog een jaar door. De jonge doelman is de eerste keus onder de lat, voor Rodney Ubbergen en Nick Hengelman. Die prestatie is PSV opgevallen. De Eindhovense club wil hem voor meerdere jaren vastleggen en volgend seizoen in Jong PSV laten keepen. Ook Gino Coutinho van Excelsior staat op het lijstje als derde doelman. Nu is Danny Wintjens dat.