Reactie op geruchten over transfer: Naar PSV gekomen om kampioen te worden
"Voor de rest zie ik het wel"

Reactie op geruchten over transfer: "Naar PSV gekomen om kampioen te worden"

24-04-2015 13:04
2

Niet alleen Memphis Depay en Georginio Wijnaldum, maar ook Luuk de Jong werd deze week plotseling in verband gebracht met een transfer. Zenit Sint-Petersburg heeft er mogelijk veel geld voor over om de spits naar Rusland te halen.

De Jong heeft de geruchten ook gelezen, maar weet verder niets van de belangstelling van Zenit. "Ik heb daar zelf nog niks over gehoord en geruchten zullen er altijd zijn", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Maar ik ben naar PSV gekomen om kampioen te worden en lekker te voetballen. Voor de rest zie ik het wel."

PSV heeft de titel al binnen, maar dat betekent niet dat het seizoen voorbij is. Zo aast De Jong nog op de topscorerstitel, met Memphis Depay als grootste concurrent. "Leuk dat er een strijd is tussen ons. We willen vooral winnen en dan zien we wel wie de doelpunten maakt. Als ik in balbezit ben en Depay én Maher staan vrij? Dan krijgt de speler in meest kansrijke positie de bal", lacht De Jong, die belooft dat PSV er nog voor gaat in de laatste weken.

"We hebben mooie dagen gehad en de titel fantastisch gevierd. Maar we hebben afgesproken dat we ook de laatste wedstrijden goed willen afsluiten. We zijn we weer serieus gaan trainen om de wedstrijd tegen Excelsior goed in te gaan", besluit hij.