Transfer naar Spanje onzeker voor ex-PSV'er: Dat is een heleboel geld voor ons
"Dat hebben we momenteel niet"

Transfer naar Spanje onzeker voor ex-PSV'er: "Dat is een heleboel geld voor ons"

24-04-2015 14:10

Nordin Amrabat maakt een prima seizoen door bij Málaga, maar het is nog maar de vraag of hij ook na de zomer nog voor de Spaanse club speelt. Een gebrek aan financiële middelen zet mogelijk een streep door de overgang van de ex-PSV'er.

Málaga wil de gehuurde Amrabat graag definitief overnemen en heeft daar ook de mogelijkheid toe. Voor 3,5 miljoen euro kan tot en met 30 april een optie worden gelicht die een transfer in werking zet, maar dat geld is momenteel niet voorhanden.

Directeur Vicente Casado erkent dat hij de 28-jarige aanvaller wil overnemen. "Maar 3,5 miljoen euro is een heleboel geld voor Málaga. Dat hebben we momenteel niet, dus we zijn op zoek naar investeringen van buiten. We vechten om te houden wat we nu hebben, maar zonder externe investeerders wordt dat heel moeilijk."

Amrabat is dit seizoen goed voor 5 doelpunten in 25 wedstrijden, waarvan 14 als basisspeler. Mede daardoor bezet het financieel geplaagde Málaga nu de zevende plek. "We hebben de verwachtingen overtroffen. Nu willen we het seizoen goed afmaken", aldus Casado.