Naam van Feyenoord-verdediger valt in Engeland: Ik heb niets gehoord
"Dat is belangrijker"

Naam van Feyenoord-verdediger valt in Engeland: "Ik heb niets gehoord"

24-04-2015 15:58

Sven van Beek kan naar eigen zeggen weinig met de geruchten die sinds vrijdag rond hem circuleren. Stoke City zou de verdediger van Feyenoord op de radar hebben.

"Ik heb niets gehoord, ben daar niet mee bezig. Zondag staat de competitiewedstrijd tegen FC Groningen op het programma, dat is belangrijker", is de korte reactie van Van Beek bij RTV Rijnmond.

Liever heeft de verdediger het over het volgende duel in de Eredivisie. Daarin heeft Feyenoord wat goed te maken, na de 0-1 thuisnederlaag tegen Go Ahead Eagles. De derde positie is daardoor in 'gevaar': Vitesse staat vier punten achter.

"We konden tegen Eagles een goede stap zetten, dat hebben we nagelaten", aldus Van Beek. "Het was wel een zware domper. Er ging veel te veel fout, de spelers weten waar het aan ligt. Zondag moeten wij laten zien wat we wel kunnen."

"Om alles in eigen hand te houden moeten wij winnen zondag, daar heb ik vertrouwen in. Ik weet ook wat wij kunnen, maar in wedstrijden zie je dat niet altijd de laatste weken. Met de druk erop komt het wel goed met ons tegen FC Groningen."