Goed nieuws over kraker na schokkende conclusie: 'avondje NAC' mét alle fans
TC/Tubantia meldt het goede nieuws

Goed nieuws over kraker na schokkende conclusie: 'avondje NAC' mét alle fans

24-04-2015 16:51

NAC Breda komt met goed nieuws over de veiligheid in het Rat Verlegh Stadion, zodat de wedstrijd tegen Heracles Almelo van zaterdagavond niet in gevaar komt. Uit de uitgevoerde tests met zandzakken of kunstmest blijkt dat de veiligheid van fans niet in gevaar komt.

Fardau Wagenaar, journaliste van TC/Tubantia, laat via Twitter weten dat de wedstrijd doorgaat. Om 17.00 uur heeft er een persconferentie plaats. Tijdens het perspraatje gaan de betrokken partijen in op de situatie en zou er uitsluitsel worden gegeven over het al dan niet doorgaan van de keiharde degradatiekraker in Breda.

Door problemen rond het stadion, die de gemoederen al langer bezighouden, kwam de wedstrijd enigszins in gevaar. NAC moest vervolgens testen of het stadion wel bestand is tegen de vele supporters, die tijdens een 'Avondje NAC' flink staan te hossen op de tribunes. En dat blijkt het geval te zijn. NAC staat drie punten achter Heracles, dat op de veilige vijftiende plek staat in de Eredivisie. Het belooft dan ook een heet avondje te worden.