'Clasie is niet elke week de beste, nog een jaar Feyenoord is goed voor hem'
Oud-spits denkt dat transfers niet de beste optie is

'Clasie is niet elke week de beste, nog een jaar Feyenoord is goed voor hem'

24-04-2015 18:54
4

Jordy Clasie doet er goed aan om nog een seizoen bij Feyenoord te blijven. Dat vindt oud-voetballer en trainer Jon Dahl Tomasson. De middenvelder kan volgens de Deen nog beter worden in de Eredivisie.

"Jordy is de beste speler van Feyenoord, maar hij is niet elke week de beste," aldus Tomasson tegen RTV Rijnmond. "Uiteindelijk moet Clasie de stap naar het buitenland maken, maar het is voor hem niet slecht als hij nog een jaar bij Feyenoord blijft." Clasie wordt onder meer in verband gebracht met een overstap naar Southampton, terwijl ook Zenit Sint-Petersburg de middenvelder op een lijstje heeft staan. 

Wedden

Meer odds

Colin Kazim-Richards blijft waarschijnlijk langer in De Kuip. Feyenoord heeft een optie om de spits transfervrij vast te leggen. "Ik zou hem vastleggen. Hij heeft een karakter en helpt jonge spelers. Ik denk dat hij volgend seizoen vijftien a zestien goals kan maken", voorspelt Tomasson, die ook John Guidetti graag ziet komen. "Een goede zet als het lukt. Dan heb je drie spelers die een goal kunnen maken."